Aquesta amanida la vaig preparar per endur-nos de pícnic. El dia que havíem
d’anar al riu Siurana. Un plat únic i fresc.
INGREDIENTS per a 4
persones
200 g de pasta de colors
4 pits de pollastre sense pell no os
2 pastanagues
1 ceba
1 c/p de pebre en gra
½ c/p de cúrcuma en pols
½ c/p de gingebre picat (o 1 c/p de curri en pols)
1 got de vi blanc
2 gots d’aigua
1 ceba tendra
12 tomàquets xerry de pera
3 raves
½ pebrot vermell
1 pessic de sal
1 raig d’oli d’oliva verge extra
1 raig de vinagre
PREPARACIÓ
- Poseu a bullir la pasta segons
les instruccions de fabricant. Tot seguit, refresqueu-la amb aigua freda i
reserveu-la.
- Feu un brou amb l’aigua i el
vi, afegiu-hi la ceba, el porro, les pastanagues, les espècies i sal.
Deixeu bullir 20 minuts a foc suau.
- Coleu el brou resultant i
torneu a posar-ho al foc. Quan arrenqui el bull, afegiu els pits de
pollastre sencers i feu-los coure 2 o 3 minuts. Deixeu-los reposar cinc
minuts més en el brou de cocció. Tot seguit escorreu-los i deixeu que es
refredi uns minuts.
- Talleu a daus la ceba tendra, el
rave i el pebrot. Talleu a rodanxes el pebrot i el tomàquet. Afegiu la pasta
i amaniu.
- Incorporeu-hi el pollastre
tallat i si us agrada, piqueu-hi unes fulles d’alfàbrega fresca per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada