Comencem la nova tanda de receptes, Amanides,
plats freds, Plats per fer pícnic. Aquesta la vaig fer per sopar, com a plat únic.
Havíem dinat un aperitiu: musclos al vapor, petaques, olives, escopinyes.
Després un arròs de marisc i carn i per acabar meló ben fresc.
Per sopar encara estàvem embafats.
Ingredients
per 6 persones:
- 1 enciam
- 1 mango
- 1 ceba tendra
- Formatge de cabra
- Formatge brie
- Formatge feta
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva verge extra.
- Vinagre de poma
Preparació:
Netegeu l’enciam i la
ceba. Talleu-ho en juliana.
Peleu el mango i talleu-lo
a dauets.
Agafeu els formatges i
també en feu dauets.
Munteu els plats
posant un llit d’enciam i ceba, seguidament els formatges barrejats i finalment
el mango.
Prepareu una vinagreta
amb l’oli, el pebre i el vinagre de poma (es una vinagreta suau per no
emmascarar el contrast de gustos del mango i els formatges).
Suggeriments:
Podeu afegir altres
fruites (per exemple: poma, préssec de vinya, pera, etc.) i fruits secs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada