Translate

dimecres, 29 d’agost del 2012

Amanida de mango


Comencem la nova tanda de receptes, Amanides, plats freds, Plats per fer pícnic. Aquesta la vaig fer per sopar, com a plat únic. Havíem dinat un aperitiu: musclos al vapor, petaques, olives, escopinyes. Després un arròs de marisc i carn i per acabar meló ben fresc.
Per sopar encara estàvem embafats.


Ingredients per 6 persones:
- 1 enciam
- 1 mango
- 1 ceba tendra
- Formatge de cabra
- Formatge brie
- Formatge feta
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva verge extra.
- Vinagre de poma

Preparació:
Netegeu l’enciam i la ceba. Talleu-ho en juliana.
Peleu el mango i talleu-lo a dauets.
Agafeu els formatges i també en feu dauets.
Munteu els plats posant un llit d’enciam i ceba, seguidament els formatges barrejats i finalment el mango.
Prepareu una vinagreta amb l’oli, el pebre i el vinagre de poma (es una vinagreta suau per no emmascarar el contrast de gustos del mango i els formatges).



Suggeriments:

Podeu afegir altres fruites (per exemple: poma, préssec de vinya, pera, etc.) i fruits secs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada