us presento
una manera de preparar la truita amb patata i ceba. Aquesta és la que preparo
quan surto de viatge per prendre, en una àrea de servei o altre lloc. Aquesta
manera de fer queda mes amorosida i es ideal per menjar freda.
Ja la vaig
preparar per anar a la 20 éme ENCONTRE DE NATATION NATURISTE RHONE-ALPES, que
es va celebrar el dissabte dia 3 de març a la Piscine du Lycée Andre Argouges a
la ciutat de Grenoble.
Va tindre
força èxit. Aquesta setmana Aquí la prepararé pel viatge a Bilbao amb els Borinots.
Ingredients per 4
persones:
- 4 ous
- 4 patates grosses
- 1 ceba grossa
- Oli d’oliva
- Llet
- Cervesa
- Sal
Preparació:
Peleu i talleu les patates
en 4 trossos.
Lamineu-la amb la mandolina.
Renteu-la bé i guardeu-la, coberta d’aigua, a la nevera en un taper 48 hores abans de
coure-la. Canvieu l’aigua cada 12 hores. Peleu i netegeu la ceba, i amb la mandolina feu-la a
rodelles.
Poseu l’oli d’oliva en una paella i fregiu
la patata i la ceba a foc lent. Quan ja sigui cuit, sense deixar que es torri,
traieu-ho del foc i amb un colador separeu l’oli.
Mentre deixateu els ous, amb
½ tasseta de cafè de llet, un rajolí de cervesa i sal en un bol gran.
Tot seguit aboqueu la patata
i la ceba cuita al bol. Remeneu-ho bé.
Poseu la paella al foc amb
dues c/s de l’oli de coure les patates.
Quan sigui calent tireu-hi l’ou, feu-ho cuallar a foc
lent i tombant constantment la truita, perquè es cogui per dins i no es cremi
per fora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada