Translate

diumenge, 24 de novembre del 2013

Cebiche de salmó

Cebiche de salmó



Ingredients:
400 g de llom de salmó net despines i pell
4 llimes
3 llimones
1 ceba de dolça gran
1 all tendre (opcional)
4 cogombrets en vinagre
3 c/p de tàperes
3 tomàquets de pera madurs
1 alvocat gran
Cibulet
Julivert
Oli doliva
Pebre
sal

Elaboració:
Feu el suc de les llimes i les llimones, poseu-lo en un bol o taper que pugueu fer el vuit.
Talleu el salmó a daus, cobriu-lo amb el suc  de cítrics i el tabasco (si us agrada picant, jo no en poso, tot i que ens agrada el picant), tapeu i feu el vuit, guardeu-ho a la nevera un mínim de 1/2 hora.
Talleu també a dauets el tomàquet i lalvocat. Reserveu.
Poseu la ceba, lall tendre (només la part  blanca), els cogombrets, les tàperes, el cibulet i el julivert a la picadora. Feu tres cops.
En un bol amb tapa poseu tots els ingredients, sense el suc de la maceració, amaniu amb sal, pebre i oli.  Aprofiteu aquest moment per fer els daus dalvocat, poseu-los un parell de minuts amb el suc de cítrics,  perquè no es torni fosc, coleu i poseu al bol.
Tapeu el bol i poseu-lo a la nevera fins lhora de menjar-ho.
Serviu acompanyat duna amanida, o amb torradetes, o en una cullera com a tapa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada