Translate

diumenge, 24 de novembre del 2013

Pastís ràpid de formatge al caramel

Pastís ràpid de formatge al caramel


Ingredients:
500 g de nata (35% m.g.)
250 g de formatge cremós (tipus Philadelphia)
130 g de sucre
200 g de llet
2 sobres de “Cuajada”
70-80 g de caramel líquid
8-10 galetes (tipus María o similar)


Preparació:
1.  Posar al vas la nata, el formatge, el sucre, la llet i la “cuajada” , programar 8 minuts, 90º, velocitat  3.
2.  Mentrestant caramel·litzar un motllo tipus Cake (15 lts de capacitat)
3.  Abocar el contingut del vas en el motllo caramel·litzat.
4.  Reservar a la nevera un mínim de 3-4 hores.
5.  Desemmotllar sobre una safata.
Comentaris:
-       Es pot fer en motlles individuals (surten 8-10 flameres segons capacitat)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada