Translate

diumenge, 24 de novembre del 2013

Tàrtar de bonítol

Tàrtar de bonítol



Ingredients
300 g de llom de bonítol net de pell i espines, descongelat
Pel macerat
El suc d1 llima
3 c/s de bàlsam de vinagre
2 c/p de xarop datzavara
2 pessics de sal
julivert picat
cibulet picat

Pel tàrtar
1 ou dur
20 cebetes en vinagre
3 c/s de tàperes
5 cogombres petits en vinagre

10 olives sense pinyol
6 olives negres sense pinyol

Preparació

Talleu el bonítol a dauets, i el poseu en un bol.
Afegiu el julivert, el cibulet, el suc de la llima, el bàlsam de vinagre, el xarop datzavara, la sal i el pebre al bol. Tapeu amb film transparent, poseu a la nevera 1 hora.
Poseu al vas lou dur a quarts, les cebetes, les tàperes, els cogombres i les olives, piqueu 4 segons, velocitat 4.
Ho buideu al bol on hi ha el bonítol. Barregeu amb lespàtula.
Serviu fred.
Nota:
Poseu el julivert i el cibulet al cubilet o un gotet, talleu amb unes tisores de cuina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada