Ingredients per 6 persones:
- 1kg de patates
- 2 talls de cansalada curada
- ¼ kg de botifarra negre
- Sal
Preparació:
Bullim les patates amb pell. Un com estiguin cuites les pelem i les posem en un bol.
Mentre en una paella fregim la botifarra negre sense pell, quant ja esta cuita i ben desfeta, la reservem. A la mateixa paella posem la cansalada sense corna tallada a trossos, la deixem que es vagi fent a poc a poc, fins que estigui ben rossa i l’afegim al bol junt amb les patates i la botifarra.
Posem un parell de cullerades del suc de la cansalada ben calent a bol. Agafem una batedora de varetes i ho aixafem bé.
Traiem l’accés de greix de la cansalada de la paella i tot seguit deixem enrossir la barreja donant voltes com si fos una truita fins que està ben cuit.
Les podem servir amb uns talls de bacó per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada