Aqui teniu una recepta per aprofitar les restes dels guisats.
Ingredients:
1 kg Macarrons
1/2 kg De restes de rostit, hamburgueses o butifarres
1 Cebes trinxada
1 all
1 pastanaga
1 Pot de tomàquet triturat
60 gr. D’oli, si es vol es pot posar 30 gr. D’oli i 30 gr. De mantega.
1 Pastilla de caldo concentrat
Pebre
Preparació:
Posem la ceba, l’all i la pastanaga amb l’oli al vas i programem 5 minuts, temperatura 100º, velocitat 5. Quant acabi el temps afegim les restes i programem 1 minut, velocitat 8. Seguidament afegim el tomàquet el sal pebrem i una cullerareta de sucre per matar l’acidesa del tomàquet, programem 30 minuts, temperatura 100º, velocitat 4. Quan acabi si és masa espès hi afegim una mica de llet o suc del rostit aprofitat i programem 3 minuts, temperatura 100, velocitat progresiva 3-6-9.
Mentre fem aixor en una olla bullim els macarrons el temps que digui el fabricant de la pasta. Quant sugui cuita la colem i rentem amb aigua freda, seguidament la col·loquem en un bol amb un rajolí d’oli per què no s’enganxi. Per acabar hi barregem amb el sofregit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada