Aqui teniu la primera recepta està per llepar-se els dits.
Ingredients:
1 kg - Mandonguilles
3/4 kg - Sípia tallada a tires
300 g - Pèsols bullits
2 - Cebes trinxades
4 - Tomàquets rallats
Oli
Sal
Pebre
Aigua, vi o caldo
Per fer la picada:
1 grapat - Ametlles i avellanes
Julivert
1 pessic de safrà
1 kg - Mandonguilles
3/4 kg - Sípia tallada a tires
300 g - Pèsols bullits
2 - Cebes trinxades
4 - Tomàquets rallats
Oli
Sal
Pebre
Aigua, vi o caldo
Per fer la picada:
1 grapat - Ametlles i avellanes
Julivert
1 pessic de safrà
Preparació:
Enfarineu i fregiu les mandonguilles.
Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets, afegiu-hi la sípia, doneu-hi unes voltes, mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure uns minuts.
Afegiu-hi les mandonguilles, la picada i els pèsols.
Proveu-ho de sal i deixeu-ho coure lentament fins que estigui cuit.
Variacions:
S’hi pot posar brou o vi en lloc d’aigua.
Es poden acompanyar de carxofes, patates confitades , mongetes, arròs o xips de moniato.
Es pot fer amb calamars en comptes de sípia.
Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets, afegiu-hi la sípia, doneu-hi unes voltes, mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure uns minuts.
Afegiu-hi les mandonguilles, la picada i els pèsols.
Proveu-ho de sal i deixeu-ho coure lentament fins que estigui cuit.
Variacions:
S’hi pot posar brou o vi en lloc d’aigua.
Es poden acompanyar de carxofes, patates confitades , mongetes, arròs o xips de moniato.
Es pot fer amb calamars en comptes de sípia.
Es pot posar pols de Ceps i Trompetes de la Mor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada