Translate

diumenge, 16 de juny del 2013

Gaspatxo de cireres a la Thermomix

Gaspatxo de cireres a la Thermomix


Ingredients
400 g de tomàquets ben madurs
550 g de cireres sense pinyol
1 gra d'all mitjà o mig de gran
70 g pebrot italià
100 g cogombre
50 g ceba tendra
40 g de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
1 c/p de sal
60 o 70 g doli doliva extra verge
8 glaçons
300 g daigua freda
Fulles de menta o alfàbrega


Elaboració
Netegeu les cireres traient-li el peduncle i el pinyol.
Netegeu les verdures i traieu les llavors al pebrot i lanima a lall, el cogombre no el peleu del tot.
Col·loqueu totes les verdures i les cireres, senceres, tret del pebrot per traure-li les llavors, programeu 30 segons, velocitat 5.
Afegiu el vinagre, la sal i els glaçons, programeu 3 minuts, velocitat 10.
Afegiu loli, programeu 2 segons, velocitat 7.
Suggeriments
Podeu afegir unes fulles de menta o dalfàbrega al moment de triturar les verdures, i fulles senceres per decorar el plat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada