Gaspatxo de cireres a la Thermomix
Ingredients
400 g de tomàquets ben madurs
550 g de cireres sense pinyol
1 gra d'all mitjà o mig de gran
70 g pebrot italià
100 g cogombre
50 g ceba tendra
40 g de bàlsam de vinagre Mercè del
Menescal
1 c/p de sal
60 o 70 g d’oli d’oliva extra verge
8 glaçons
300 g d’aigua freda
Fulles de menta o alfàbrega
Elaboració
Netegeu les cireres traient-li el peduncle
i el pinyol.
Netegeu les verdures i traieu les llavors
al pebrot i l’anima a l’all, el cogombre no el peleu del tot.
Col·loqueu totes les verdures i les cireres,
senceres, tret del pebrot per traure-li les llavors, programeu 30 segons,
velocitat 5.
Afegiu el vinagre, la sal i els glaçons,
programeu 3 minuts, velocitat 10.
Afegiu l’oli, programeu 2 segons, velocitat
7.
Suggeriments
Podeu afegir unes fulles de menta o d’alfàbrega al
moment de triturar les verdures, i fulles senceres per decorar el plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada