Sopa freda de meló a la Thermomix
Ingredients
1 kg de meló de pell de granota sense pell ni llavors
3 c/s de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
1 c/s de suc de llimona
1 iogurt natural
1 c/s de sucre, només si el meló no és prou dolç
6 talls fins de pernil ibèric.
Elaboració
Preescalfeu el forn a 180º.
Elaboració
Preescalfeu el forn a 180º.
Poseu el meló a trossos al vas.
Afegiu el bàlsam de vinagre, el suc de llimona, el iogurt natural i el sucre.
Programeu 2 minuts, velocitat progressiva 5-10.
Afegiu el bàlsam de vinagre, el suc de llimona, el iogurt natural i el sucre.
Programeu 2 minuts, velocitat progressiva 5-10.
Proveu el gust, podeu afegir mes suc de llimona o bàlsam de vinagre al gust
o el sucre, programeu 30 segons, velocitat 7.
Reserveu-ho a la nevera fins l’hora de servir.
Poseu els talls de pernil sobre paper sulfurat i el poseu al forn entre 5 i 10 minuts. Un cop sigui sec i no massa torrat, traieu del for, deixeu refredar i esmicoleu-lo. El tireu pel damunt del bol.
Poseu els talls de pernil sobre paper sulfurat i el poseu al forn entre 5 i 10 minuts. Un cop sigui sec i no massa torrat, traieu del for, deixeu refredar i esmicoleu-lo. El tireu pel damunt del bol.
Nota:
Aquesta es una versió lleugera, també la podeu fer amb nata enlloc del
iogurt.
Podeu posar un iogurt grec, dona un altre densitat i toc.
Jo faig servir el iogurt fet a casa.
També ho podeu fer amb iogurts ecològics de cabra i ovella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada