Translate

diumenge, 16 de juny del 2013

Gaspatxo

Gaspatxo

INGREDIENTS
1 quilo de tomàquet  madur
1 cogombre
1 o 2 grans d'all
1 ceba
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
Vinagre
Bàlsam de Vinagre Mercè del Menescal
8 glaçons
300 g Aigua freda
Oli
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
Ratlleu els tomàquets, peleu el cogombre i talleu-lo en trossos petits.
Trossegeu els dos grans d'all, la ceba i els pebrots verd i vermell.
Poseu tots els ingredients en el túrmix i afegiu-hi el vinagre, el bàlsam, l'oli, el pebre i la sal. Després d'haver-ho triturat tot, afegiu-hi un got d'aigua (de la mida d'un tallat) perquè la barreja no quedi excessivament espessa.
Per a aquells a qui no els agraden els grumolls i que prefereixen un gaspatxo més líquid, es poden tornar a passar tots els ingredients pel xinès i eliminar les llavors del tomàquet
Elaboració a la Thermomix:
Renteu els tomàquets, el cogombre, la ceba, els pebrot verd i vermell. Peleu la ceba i el cogombre. tallem en dos trossos totes les verdures, traieu les llavors i les pells dels pebrots, lanima de lall i la part central dels tomàquets.
Poseu al vas, les verdures, lall i la sal. Tritureu 30 segons. a vel. 5.
Afegiu el bàlsam de vinagre, laigua i els glaçons tritureu 3 minuts. a velocitat 10.
Afegiu loli, barregeu uns 3 segons a vel. 7
Poseu-ho en una gerra i el guardem a la nevera fins lhora de servir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada