Translate

dissabte, 9 de març del 2013

Galtes de vedella amb vi negre i mostassa


La meva versió de la recepta den Ferran Adrià

Galtes de vedella amb vi negre i mostassa


Ingredients
6 galtes de vedella
1 l de vi
100 ml de brandi
2 c/s de mostassa antiga
3 c/s doli doliva
2 c/s de sucre
Sal
Pebre negre en pols
2 l daigua

Elaboració
Enrossiu les galtes, salpebrades per les dues bandes, amb loli en una olla de pressió.
Afegiu el brandi i reduir-ho.
Tot seguit afegiu hi el vi negre i el sucre. Deixeu-ho reduir.
Quan hagi reduït incorporeu la mostassa i laigua. Tapeu lolla i coeu-ho a foc moderat durant 45 minuts.
Un cop passat aquest temps obriu lolla, traieu les galtes i reserveu-les.
Torneu a posar lolla al foc i reduïu el suc fins que aconseguiu una textura de salsa.
Rectifiqueu-ho de sal. Serviu les galtes sencers recobertes per la salsa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada