La meva versió de la recepta d’en Ferran Adrià
Galtes de vedella amb vi negre i
mostassa
Ingredients
6 galtes de vedella
1 l de vi
100 ml de brandi
2 c/s de mostassa antiga
3 c/s d’oli d’oliva
2 c/s de sucre
Sal
Pebre negre en pols
2 l d’aigua
Elaboració
Enrossiu les galtes, salpebrades per les
dues bandes, amb l’oli en una olla de pressió.
Afegiu el brandi i reduir-ho.
Tot seguit afegiu –hi el vi negre
i el sucre. Deixeu-ho reduir.
Quan hagi reduït incorporeu la mostassa i
l’aigua. Tapeu l’olla i coeu-ho a foc moderat durant 45 minuts.
Un cop passat aquest temps obriu l’olla, traieu
les galtes i reserveu-les.
Torneu a posar l’olla al foc i
reduïu el suc fins que aconseguiu una textura de salsa.
Rectifiqueu-ho de sal. Serviu les galtes
sencers recobertes per la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada