Translate

diumenge, 17 de març del 2013

Tomata amb Crema de carxofa i guacamole


Tomata amb Crema de carxofa i guacamole
Ingredients per:
- 240 g de carxofes (en conserva o congelada i bullida)
- 70 g de crema de formatge
- 30 g de rul·lo de cabra
- 20-50 g doli doliva verge extra
- 5 o 10 ml de Bàlsam de vinagre de Cal Menescal
- Pebre
- Cibulet o anet o julivert picat per adornar

Preparació:
Escorreu be les carxofes.
Poseu-les al vas de la batedora junt amb els formatges i el pebre. Mentre bateu anem incorporant loli a poc a poc, posem entre 20 o 50g doli segons la textura que vulgueu o la cremositat dels formatges.
Ho proveu i rectifiqueu de sal i pebre. Afegiu-hi el bàlsam de vinagre, la quantitat anirà en funció de lacidesa de les carxofes si són de conserva, ja que el bàlsam de vinagre no te lacidesa del vinagre normal. Si les carxofes són naturals i bullides, caldrà una cullerada de vinagre de vi blanc per donar-li lacidesa.
Poseu-ho en un bol i adorneu-ho amb les herbes picades ben fines.
També podem fer canapès o altres presentacions en aperitius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada