Tomata amb Crema de
carxofa i guacamole
Ingredients per:
- 240 g de carxofes (en conserva o congelada i
bullida)
- 70 g de crema de formatge
- 30 g de rul·lo de cabra
- 20-50 g d’oli d’oliva
verge extra
- 5 o 10 ml de Bàlsam de vinagre de Cal Menescal
- Pebre
- Cibulet o anet o julivert picat per adornar
Preparació:
Escorreu be les carxofes.
Poseu-les al vas de la
batedora junt amb els formatges i el pebre. Mentre bateu anem incorporant l’oli a poc a poc, posem entre
20 o 50g d’oli segons la textura que vulgueu o la cremositat dels formatges.
Ho proveu i rectifiqueu de
sal i pebre. Afegiu-hi el bàlsam de vinagre, la quantitat anirà en funció de l’acidesa de les carxofes si són de conserva, ja que el bàlsam de vinagre no te l’acidesa del vinagre normal.
Si les carxofes són naturals i bullides, caldrà una cullerada de vinagre de vi
blanc per donar-li l’acidesa.
Poseu-ho en un bol i adorneu-ho
amb les herbes picades ben fines.
També podem fer canapès o
altres presentacions en aperitius.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada