Translate

dissabte, 9 de març del 2013

Tartiflette


Tornant a la participació a la 20 éme ENCONTRE DE NATATION NATURISTE RHONE-ALPES, que es va celebrar el dissabte dia 3 de març del 2012 a la Piscine du Lycée Andre Argouges a la ciutat de Grenoble. A la casa on ens van acollir, el diumenge abans de tornar, ens van preparar un dinar típic. Tartiflette. És un plat per quan fa fred.

 Tartiflette


Ingredients:
3 patates mitjanes
2 cebes petites o 1 grossa
200 g de bacó
10 cl de crèime fraîche (o nata)
1 Reblochon 250 g

Preparació:
Renteu i bulliu les patates amb pell en aigua i sal durant uns 20 minuts i poseu a escalfar el forn a 180 º.
Talleu i fregiu la ceba amb un raig d
oli fins que estigui cuita, tot seguit afegiu el bacó.
Peleu les patates, talleu-les a rodanxes i col·loqueu-les en una safata pel forn.
Una capa de patates, una capa de bacó i ceba, una mica de crèime fra
îche. Repetiu loperació fins que acabeu els ingredients.
Per acabar, talleu el formatge Reblochon i el poseu per sobre de manera que quand es fongui es filtri pels espais entre les patates i el bacó. Si no teniu Reblochon, podeu fer-ho amb formatge de raclette o brie.
Ho deixeu al forn fins que e fongui el formatge, uns 20 minuts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada