Tornant
a la participació a la 20 éme ENCONTRE DE NATATION NATURISTE RHONE-ALPES, que
es va celebrar el dissabte dia 3 de març del 2012 a la Piscine du Lycée Andre
Argouges a la ciutat de Grenoble. A la casa on ens van acollir, el
diumenge abans de tornar, ens van preparar un dinar típic. Tartiflette. És un
plat per quan fa fred.
Ingredients:
3 patates mitjanes
2 cebes petites o 1 grossa
200 g de bacó
3 patates mitjanes
2 cebes petites o 1 grossa
200 g de bacó
10 cl de crèime fraîche (o nata)
1 Reblochon 250 g
1 Reblochon 250 g
Preparació:
Renteu i bulliu les patates amb pell en aigua i sal durant uns 20 minuts i poseu a escalfar el forn a 180 º.
Talleu i fregiu la ceba amb un raig d’oli fins que estigui cuita, tot seguit afegiu el bacó.
Peleu les patates, talleu-les a rodanxes i col·loqueu-les en una safata pel forn.
Una capa de patates, una capa de bacó i ceba, una mica de crèime fraîche. Repetiu l’operació fins que acabeu els ingredients.
Per acabar, talleu el formatge Reblochon i el poseu per sobre de manera que quand es fongui es filtri pels espais entre les patates i el bacó. Si no teniu Reblochon, podeu fer-ho amb formatge de raclette o brie.
Ho deixeu al forn fins que e fongui el formatge, uns 20 minuts.
Renteu i bulliu les patates amb pell en aigua i sal durant uns 20 minuts i poseu a escalfar el forn a 180 º.
Talleu i fregiu la ceba amb un raig d’oli fins que estigui cuita, tot seguit afegiu el bacó.
Peleu les patates, talleu-les a rodanxes i col·loqueu-les en una safata pel forn.
Una capa de patates, una capa de bacó i ceba, una mica de crèime fraîche. Repetiu l’operació fins que acabeu els ingredients.
Per acabar, talleu el formatge Reblochon i el poseu per sobre de manera que quand es fongui es filtri pels espais entre les patates i el bacó. Si no teniu Reblochon, podeu fer-ho amb formatge de raclette o brie.
Ho deixeu al forn fins que e fongui el formatge, uns 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada