Cebiche de salmó
Ingredients:
400 g de llom de salmó net d’espines i pell
4 llimes
3 llimones
1 ceba de dolça gran
1 all tendre (opcional)
4 cogombrets en vinagre
3 c/p de tàperes
3 tomàquets de pera madurs
1 alvocat gran
Cibulet
Julivert
Oli d’oliva
Pebre
sal
Elaboració:
Feu el suc de les llimes i les
llimones, poseu-lo en un bol o taper que pugueu fer el vuit.
Talleu el salmó a daus, cobriu-lo amb
el suc de cítrics i el tabasco (si us
agrada picant, jo no en poso, tot i que ens agrada el picant), tapeu i feu el
vuit, guardeu-ho a la nevera un mínim de 1/2 hora.
Talleu també a dauets el tomàquet i l’alvocat. Reserveu.
Poseu la ceba, l’all tendre (només la
part blanca), els cogombrets, les
tàperes, el cibulet i el julivert a la picadora. Feu tres cops.
En un bol amb tapa poseu tots els ingredients, sense el suc
de la maceració, amaniu amb sal, pebre i oli.
Aprofiteu aquest moment per fer els daus d’alvocat, poseu-los un parell
de minuts amb el suc de cítrics, perquè
no es torni fosc, coleu i poseu al bol.
Tapeu el bol i poseu-lo a la nevera fins l’hora de menjar-ho.
Serviu acompanyat d’una amanida, o amb
torradetes, o en una cullera com a tapa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada