Pastis de verdures i porro confitat
Ingredients:
Confitat de porros i verdures
5 porros petits
1 ceba dolça gran
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
200 g de carbassa
1 albergínia
1 carbassó
90 g d’oli
1 pastilla de caldo vegetal
1 c/p de cúrcuma
1 c/p de gingebre
Pebre
3 c/s de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
150 ml de vi negre
Pastís
5 ous
100 ml de llet
100 ml de cervesa
Pebre
1c/p de sal
Preparació:
Confitat
de porro i verdures al curri
Poseu el porro, la ceba, el pebrot i la pastanaga a
trossos i l’oli al vas de la Thermomix, piqueu 4 segons, velocitat
5. Amb l’espàtula
baixeu els trossos de la tapa i de l’interior del vas cap a les ganivetes. Confiteu 30 minuts, Varoma, gir
esquerre, velocitat cullera.
Aboqueu el confitat en un wok, afegiu l’albergínia i el carbassó tallats a daus d’un cm,
mes o menys, la pastilla de caldo, la cúrcuma, el gingebre i el bàlsam de
vinagre. Saltegeu durant 10 minuts a foc mig. Aboqueu el vi negre i deixeu
coure 10 o 15 minuts més a foc baix, fins que hagi absorvit el vi.
Preescalfeu el forn a 160º.
Pastís
Poseu els ous, la sal, el pebre, la llet i la cervesa
al vas de la Thermomix, programeu 10 segons, velocitat 3 Aboqueu en un bol afegiu-hi
les verdures, amb aquest preparat ompliu el motlle.
Poseu-ho al forn a 160º, 45
minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada