Iuca al
curri amb all i julivert
Ingredients
4 racions
1 Iuca (500-750 g)
700 g d’aigua
3-4 grans d’all
1 grapat de fulles de julivert
1 grapadet de cibulet
Sal
Pebre molt
1/2 c/c de pebre roig
1/2 c/c de cúrcuma
1/2 c/c de curri
100-150 ml vi negre
1/2 cubilet d’oli d’oliva
Elaboració
Pelar la iuca i
tallar-la a daus uniformes. Posar-hi una mica de sal.
Col·loqueu-la al cistellet de la Thermomix.
Col·loqueu-la al cistellet de la Thermomix.
Poseu l’aigua al vas, escalfeu 12 minuts, Varoma, velocitat 1. Tot seguit col·loqueu el cistellet a l’interior del vas, coure 35 minuts, Varoma, velocitat 1. Comproveu si està
al punt, sinó programeu 5 minuts més mateixa temperatura i velocitat.
A mitja cocció comproveu
la quantitat d’aigua, si cal afegiu-ne
de calenta. Traieu i reserveu. Eixugueu el vas, poseu-hi l’all, el julivert, el cibulet i l’oli, piqueu 4 segons, velocitat 5. Tot seguit, sofregiu 5 minuts, 100º, velocitat 1. Afegiu la papallona al seu lloc, la cúrcuma, el curri, el
pebre roig (si ho voleu picant afegiu-lo picant), el vi, la iuca, sal i pebre,
salteu 15 minuts, 100º, gir esquerre,
velocitat cullera.
Notes:
Notes:
A l’igual que la
iuca, el vi negre és una font de resveratrol.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada