Translate

diumenge, 24 de novembre del 2013

Iuca al curri amb all i julivert

Iuca al curri amb all i julivert



Ingredients
4 racions
1 Iuca (500-750 g)
700 g daigua
3-4 grans dall
1 grapat de fulles de julivert
1 grapadet de cibulet
Sal
Pebre molt
1/2 c/c de pebre roig
1/2 c/c de cúrcuma
1/2 c/c de curri
100-150 ml vi negre
1/2 cubilet doli doliva


Elaboració
Pelar la iuca i tallar-la a daus uniformes. Posar-hi una mica de sal.
Col·loqueu-la al cistellet de la Thermomix.
Poseu laigua al vas, escalfeu 12 minuts, Varoma, velocitat 1. Tot seguit col·loqueu el cistellet a linterior del vas, coure 35 minuts, Varoma, velocitat 1. Comproveu si està al punt, sinó programeu 5 minuts més mateixa temperatura i velocitat.
A mitja cocció comproveu la quantitat daigua, si cal afegiu-ne de calenta. Traieu i reserveu. Eixugueu el vas, poseu-hi lall, el julivert, el cibulet i loli, piqueu 4 segons, velocitat 5. Tot seguit, sofregiu 5 minuts, 100º, velocitat 1. Afegiu la papallona al seu lloc, la cúrcuma, el curri, el pebre roig (si ho voleu picant afegiu-lo picant), el vi, la iuca, sal i pebre, salteu 15 minuts, 100º, gir esquerre, velocitat cullera.
Notes:

A ligual que la iuca, el vi negre és una font de resveratrol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada