Tàrtar de bonítol
Ingredients
300 g de llom de bonítol
net de pell i espines, descongelat
Pel macerat
El suc d’1 llima
3 c/s de bàlsam de
vinagre
2 c/p de xarop d’atzavara
2 pessics de sal
julivert picat
cibulet picat
Pel tàrtar
1 ou dur
20 cebetes en vinagre
3 c/s de tàperes
5 cogombres petits en vinagre
10 olives sense pinyol
6 olives negres sense
pinyol
Preparació
Talleu el bonítol a dauets, i el poseu
en un bol.
Afegiu el julivert, el cibulet, el suc
de la llima, el bàlsam de vinagre, el xarop d’atzavara, la sal i el pebre
al bol. Tapeu amb film transparent, poseu a la nevera 1 hora.
Poseu al vas l’ou dur a quarts, les cebetes,
les tàperes, els cogombres i les olives, piqueu 4 segons,
velocitat 4.
Ho buideu al bol on hi ha el bonítol.
Barregeu amb l’espàtula.
Serviu fred.
Nota:
Poseu el julivert i el cibulet al
cubilet o un gotet, talleu amb unes tisores de cuina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada