Translate

diumenge, 24 de novembre del 2013

Pastis de fondant amb Ganache de xocolata

Pastis de fondant amb Ganache de xocolata



Ingredients:
Coca del iogurt
- 1 iogurt de llimona
- 1 iogurt de maizenaa
- 2 iogurts de sucre
- 2 iogurts de farina
- 3 ous
- ½ iogurt doli
- 1 sobre de llevat Royal
- Fondant
Ganache de xocolata
- 200 g de xocolata fondant
- 200 de nata liquida 35%
Preparació:
Coca del iogurt
Poseu tots els ingredients en un bol. Remeneu be sense que quedin grumolls. Agafeu una safata per anar al forn i cobriu-la amb paper dalumini o sulfurat. Tireu tota la barreja a la safata i poseu-la al forn, que lhaureu pre-escalfat a 160º-180º entre 20 o 40 minuts.
Si és per fer pastissos un cop tebi sense desemmotllar emboliqueu-lo amb film transparent (per no perdre humitat, ja que al cobrir-ho amb el fondant, quedaria eixut) 
Un cop fred talleu en 3 capes i el farciu de ganache de xocolata.
El cobriu amb la pasta fondant del color desitjat i decoreu.
Ganache de xocolata
Escalfeu la nata fins que bulli. Aparteu del foc i afegiu la xocolata trossejada. Un cop dissolt, deixeu refredar en un recipient de plàstic durant 24 hores.
Nota:
Quan ens referim a iogurts de ..., ens referim a la mesura de lenvas.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada