Pastis
de fondant amb Ganache de xocolata
Ingredients:
Coca del iogurt
- 1 iogurt de llimona
- 1 iogurt de maizenaa
- 2 iogurts de sucre
- 2 iogurts de farina
- 3 ous
- ½ iogurt d’oli
- 1 sobre de llevat Royal
- Fondant
Ganache de
xocolata
- 200 g de xocolata fondant
- 200 de nata liquida 35%
Preparació:
Preparació:
Coca del iogurt
Poseu tots els ingredients en un bol. Remeneu be sense que
quedin grumolls. Agafeu una safata per anar al forn i cobriu-la amb paper d’alumini o sulfurat. Tireu tota la barreja a la safata i poseu-la al forn,
que l’haureu pre-escalfat a
160º-180º entre 20 o 40 minuts.
Si és
per fer pastissos un cop tebi sense desemmotllar emboliqueu-lo amb film
transparent (per no perdre humitat, ja que al cobrir-ho amb el fondant,
quedaria eixut)
Un cop
fred talleu en 3 capes i el farciu de ganache de xocolata.
El
cobriu amb la pasta fondant del color desitjat i decoreu.
Ganache
de xocolata
Escalfeu la nata fins que bulli. Aparteu del foc i afegiu
la xocolata trossejada. Un cop dissolt, deixeu refredar en un recipient de
plàstic durant 24 hores.
Nota:
Quan ens referim a iogurts de ..., ens referim a la
mesura de l’envas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada