Translate

dilluns, 23 de desembre del 2013

Moussaka de verdures amb quinori a la Thermomix

Moussaka de verdures amb quinori a la Thermomix



Ingredients
para 6 persones:
2 albergínies
Confitat de verdures
2 porros petits
1 ceba dolça gran
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
130 g de Quinori
200 g de carbassa o 180 g de xampinyons
1 albergínia
1 carbassó o 3 carxofes
40 g doli
1 pastilla de caldo vegetal
1 c/p de cúrcuma
1 c/p de gingebre
Pebre
40 g de vi ranci o vermut
200 g de vi negre
150 g daigua



Preparació:
Renteu el quinori amb aigua durant 2 o 3 minuts, escorreu-ho be. Reserveu
Talleu les albergínies a rodanxes amb la mandolina.
Col·loqueu les rodanxes salpebrades al recipient Varoma fent capes intercalades amb espais perquè circuli el vapor.
Netegeu i talleu a trossos la carbassa, lalbergínia, el carbassó, els xampinyons i carxofa si en teniu. Piqueu a la thermomix en dues o tres vegades (penseu que si es posa més de mig vas no es pica be), programeu 8 segons, velocitat 4, reserveu.
Poseu el porro, la ceba, el pebrot i la pastanaga a trossos i loli al vas de la Thermomix, piqueu 4 segons, velocitat 5. Amb lespàtula baixeu  els trossos de la tapa i de linterior del vas cap a les ganivetes. sofregiu 8 minuts, Varoma, gir esquerre, velocitat cullera.
Incorporeu el vi ranci o vermut, reduiu 5 minuts, Varoma, velocitat cullera, gir esquerre.
Aboqueu el quinori i les verdures reservades, la pastilla de caldo, les espàcies, el vi negre i laigua, posar el recipient Varoma amb les rodanxes dalbérgínia, programar 25 minuts, Varoma, velocitat cullera, gir esquerra.
Agafeu una safata pel forn, unteu-la amb oli.
Alterneu capes dalberginia al vapor i capes de confitat de verdures amb quinori, acabant amb una capa dalbergínia al vapor.
Cobrir-ho amb una bexamel de liquat de cibada, farina, sal i oli. Per gratinar empolveu amb pà ratllat. (Si la voleu vegana), sinó amb llet i formatge.
Serviu i a menjar!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada