Translate

diumenge, 22 de desembre del 2013

Paté de xampinyons

Paté de xampinyons



Ingredients:
500 g de xampinyons
50 g davellana torrada
1 ceba tendra gran
2 grans dalls
1 c/c de farigola
1 c/c de julivert
1/2 c/c dalfàbrega
1/2 c/c dorenga
2 c/s de vermut blanc de la Terra Alta
70 g doli doliva
Sal

Preparació:
Netegeu i talleu els xampinyons i la ceba per separat.
Poseu en un cassó 3 c/s doli i sofregiu a foc baix la ceba.
En un wok o paella saltegeu els xampinyons amb unes gotes doli. Quan la ceba estigui transparent la retireu del foc i reserveu.
Quan al wok sha evaporat laigua del xampinyons incorporeu un all picat, deixeu 2 minuts.
Incorporeu la ceba reservada i les herbes. Rectifiqueu de sal i incorporeu el vermut, deixeu que redueixi totalment.
Traieu del foc i espereu que refredi una mica.
Col·loqueu-ho dins el vas del turmix o Thermomix i tritureu mentre afegiu loli a poc a poc, fins obtenir una pasta fina. Ha de quedar com un Hummus
Un cop freda reserveu a la nevera. Serviu freda.
Notes: c/c=cullereta de cafè, c/s=cullerada sopera, t/c=tassa de cafè.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada