Ja està arribant el Nadal un any més. Ja s’ha acabat la temporada de castells. Els Borinots hem fet el sopar
de Nadal tots plegats, i cada u porta el seu plat com és costum.
Jo com cada any preparant les punyeteries, 3a. temporada.
Aquest any he preparat 4 receptes, però només m’he
decantat per una al sopar.
Aprofitant que ja he incorporat un nou element
a la cuina, que feia temps que hi anava al darrera, però sempre sortia algun entrebanc,
aquesta setmana ja l’he aconseguit, el sifó.
Per estrenar-lo he preparat un puré de calçots
amb escuma de romesco.
He aparcat
l’assortit de patés vegetals per una altra
ocasió.
Avui us els presento tots.
Paté de Calçots amb escuma de romesco
Paté de calçots amb romesco
Paté de faves vegetarià
Paté de xampinyons
També aprofitant que comença la temporada de
calçots afegeixo el mousse de calçots.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada