Magdalenes de carn amb
botifarra de tarregada i flam d’arròs amb crema de castanyes.
Ingredients (per a 6 magdalenes):
300 g de carn picada de vedella o mixta.
6 rodanxes de botifarra de tarregada
2 ous
5 c/s de pa ratllat
10 cl de vi blanc
5 cl de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
Sal
Pebre
2 o 3 alls
Julivert
Oli verge extra
Preparació:
Posem a pre-escalfar el forn a 180º.
Poseu la carn picada en un bol. Afegiu la resta d’ingredients menys la botifarra de terregada i l’oli.
Posem a pre-escalfar el forn a 180º.
Poseu la carn picada en un bol. Afegiu la resta d’ingredients menys la botifarra de terregada i l’oli.
Barregeu-ho tot fins obtenir una massa homogènia.
Col·loqueu els motllos de magdalenes en una safata pel forn.
Col·loqueu els motllos de magdalenes en una safata pel forn.
Amb un polvoritzador d’oli ruixeu els motlles.
Poseu-hi al fons dels motlles les rodanxes de botifarra de terregada. Tot
seguin aneu omplint els motlles amb la massa, fins arribar al voraviu.
Tot seguit enforneu-ho durant 30 o 35 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada