Translate

diumenge, 11 de novembre del 2012

Mes receptes de tardor

Aprofitant que vaig preparar la crema de castanyes us presento un plat on lhe posada. És dels plats que tenia al cap pel concurs de cuina, però no lhavia fet mai. Avui us el presento.



Magdalenes de carn amb botifarra de tarregada i flam darròs amb crema de castanyes.  



Ingredients (per a 6 magdalenes):

300 g de carn picada de vedella o mixta.
6 rodanxes de botifarra de tarregada
2 ous
5 c/s de pa ratllat
10 cl de vi blanc
5 cl de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
Sal
Pebre
2 o 3 alls
Julivert
Oli verge extra

Preparació:

Posem a pre-escalfar el forn a 180º.
Poseu la carn picada en un bol. Afegiu la resta d
ingredients menys la botifarra de terregada i loli.
Barregeu-ho tot fins obtenir una massa homogènia.
Col·loqueu els motllos de magdalenes en una safata pel forn.
Amb un polvoritzador doli ruixeu els motlles.
Poseu-hi al fons dels motlles les rodanxes de botifarra de terregada. Tot seguin aneu omplint els motlles amb la massa, fins arribar al voraviu.
Tot seguit enforneu-ho durant 30 o 35 minuts.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada