Translate

dimecres, 7 de novembre del 2012

Pastís de tonyina


INGREDIENTS
Pa de motlle sense crosta tallat al llarg
3 llaunes de tonyina (amb oli d
oliva)
5 c/s de crema de llet
Maionesa
Per decorar:
2 o 3 Ous durs ratllats
Pebrot vermell escalivat
Enciam en juliana

Preparació
En un plat o bol tireu-hi la tonyina, amb loli i tot, amb una forquilla trinxeu-la bé.. Preneu 3 o 4 c/s de maionesa i barregeu-la amb la tonyina.
Agafeu una safata i poseu una capa de pa de motlle, al damunt escampeu la meitat del preparat del bol, poseu una altre capa de pa de motlle i repetiu-ho amb la resta del preparat i cobrir-ho amb una altra capa de pa.
En un bol petit barregeu 3 c/s de maionesa amb 5 c/s de crema de llet, barregeu-ho bé. unteu tot lexterior del pastís. Un com untat cobrir-ho tot amb lou dur rattlat.
Deixeu-lo unes hores a la nevera abans de servir-lo.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada