INGREDIENTS
Pa de motlle sense crosta tallat al llarg
3 llaunes de tonyina (amb oli d’oliva)
5 c/s de crema de llet
Maionesa
Per decorar:
2 o 3 Ous durs ratllats
3 llaunes de tonyina (amb oli d’oliva)
5 c/s de crema de llet
Maionesa
Per decorar:
2 o 3 Ous durs ratllats
Pebrot vermell escalivat
Enciam en juliana
Preparació
En un plat o bol tireu-hi la tonyina, amb l’oli i tot, amb una forquilla
trinxeu-la bé.. Preneu 3 o 4 c/s de maionesa i barregeu-la amb la tonyina.
Agafeu una
safata i poseu una capa de pa de motlle, al damunt escampeu la meitat del
preparat del bol, poseu una altre capa de pa de motlle i repetiu-ho amb la
resta del preparat i cobrir-ho amb una altra capa de pa.
En un bol petit
barregeu 3 c/s de maionesa amb 5 c/s de crema de llet, barregeu-ho bé. unteu
tot l’exterior del pastís. Un com
untat cobrir-ho tot amb l’ou dur rattlat.
Deixeu-lo unes
hores a la nevera abans de servir-lo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada