Ingredients per 6 persones:
- 1 coliflor mitjana
- 5 patates grosses
- 3 baldanes
- 1 o 2 grans d’alls
- Sal
- Pebre
Preparació:
Netegeu la coliflor i traieu-li els tronxos mes grossos. Poseu una olla al
foc amb dos o tres dits d’aigua, quant arrenqui el bull, afegiu-la al cistellet per coure-la al
vapor. Al cap d’uns minuts hi poseu les pataques tallades a daus. Un cop estigui tot cuit
ho poseu en un bol i aixafeu-ho amb una forquilla. Salpebreu suaument, ja que
la baldana està condimentada.
Mentre en una paella fregiu les baldanes sense budell i reserveu-les. A
la mateixa paella fregiu els alls ben picadets. Tot seguit incorporeu la
baldana, doneu-li unes voltes i afegiu la col-i-flor i les patates. L’hi aneu donant voltes com si
fos una truita fins que està ben cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada