Translate

dijous, 22 de novembre del 2012

Trinxat de Pataca i Coliflor amb baldana


Ingredients per 6 persones:

- 1 coliflor mitjana
- 5 patates grosses
- 3 baldanes
- 1 o 2 grans dalls
- Sal
- Pebre
Preparació:
Netegeu la coliflor i traieu-li els tronxos mes grossos. Poseu una olla al foc amb dos o tres dits daigua, quant arrenqui el bull, afegiu-la al cistellet per coure-la al vapor. Al cap duns minuts hi poseu les pataques tallades a daus. Un cop estigui tot cuit ho poseu en un bol i aixafeu-ho amb una forquilla. Salpebreu suaument, ja que la baldana està condimentada.
Mentre en una paella fregiu les baldanes sense budell i reserveu-les. A la mateixa paella fregiu els alls ben picadets. Tot seguit incorporeu la baldana, doneu-li unes voltes i afegiu la col-i-flor i les patates. Lhi aneu donant voltes com si fos una truita fins que està ben cuit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada