Translate

dimecres, 7 de novembre del 2012

Pastís de salmó


ngredients
300 g de salmó fresc
200 g de salmó fumat
Bàlsam de Vinagre Mercè del Menescal
Maionesa
1 bric petit de crema de llet
pa de motlle sense crosta tallat al llarg
Oli doliva verge extra de les Terres de lEbre
sal i pebre negre

Preparació
Salpebreu el salmó fresc poseu-lo en una safata de vidre. Poseu un raig doli i una c/s de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal, tapeu-ho i coure en papillotte al microones durant 7 minuts a màxima potència.
Quan sigui fred esmicoleu-lo a trossets petits i barregeu-lo en un bol amb 3 c/s del suc de la cocció i 3 c/s curulles de maionesa .
Agafeu una safata i poseu una capa de pa de motlle, al damunt escampeu la meitat del preparat del bol, poseu una altre capa de pa de motlle i repetiu-ho amb la resta del preparat i cobrir-ho amb una altra capa de pa.
En un bol petit barregeu 2 c/s de maionesa amb 3 c/s de crema de llet, barregeu-ho bé. unteu tot lexterior del pastís. Un com untat cobrir-ho tot amb làmines de salmó fumat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada