ngredients
300 g de salmó
fresc
200 g de salmó
fumat
Bàlsam de
Vinagre Mercè del Menescal
Maionesa
1 bric petit
de crema de llet
pa de motlle sense
crosta tallat al llarg
Oli d’oliva verge
extra de les Terres de l’Ebre
sal i pebre
negre
Preparació
Salpebreu el
salmó fresc poseu-lo en una safata de vidre. Poseu un raig d’oli i una c/s
de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal, tapeu-ho i coure en papillotte al
microones durant 7 minuts a màxima potència.
Quan sigui
fred esmicoleu-lo a trossets petits i barregeu-lo en un bol amb 3 c/s del suc
de la cocció i 3 c/s curulles de maionesa .
Agafeu una
safata i poseu una capa de pa de motlle, al damunt escampeu la meitat del
preparat del bol, poseu una altre capa de pa de motlle i repetiu-ho amb la
resta del preparat i cobrir-ho amb una altra capa de pa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada