ingredients
500 g de bolets
congelats
300 g de bacó
curat
Bàlsam de
Vinagre Mercè del Menescal
Maionesa
2 bric petits
de crema de llet
pa de motlle sense
crosta tallat al llarg
3 c/s d’oli de fregir
patata i ceba per fer truita
Oli d’oliva verge
extra de les Terres de l’Ebre
sal i pebre
negre
preparació
Saltegeu els bolets en un wok, sense oli ni descongelar
prèviament, quant s’hagi begut tota l’aigua afegiu
3 c/s d’oli d’oliva,,
salpebreu-ho. Poseu 2 c/s de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal, deixeu-ho
reduir uns segons i retirar del foc.
Un cop sigui fred poseu damunt d’una
superfície plana que ho permeti tallar amb el tallant ben menut. Tot seguit ho
torneu a posar al wok, quan sigui calent afegiu la crema de llet i deixeu-ho
reduir fins que espesseixi..
Agafeu una safata i poseu una capa de pa de motlle, al damunt
escampeu la meitat del preparat, poseu una altre capa de pa de motlle i
repetiu-ho amb la resta del preparat i cobrir-ho amb una altra capa de pa.
Cobriu el pastís amb les tires de bacó. I enforneu-ho durant ¼ d’hora a 190º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada