Translate

dimecres, 7 de novembre del 2012

Pastís de bolets amb bacó


ingredients
500 g de bolets congelats
300 g de bacó curat
Bàlsam de Vinagre Mercè del Menescal
Maionesa
2 bric petits de crema de llet
pa de motlle sense crosta tallat al llarg
3 c/s doli de fregir patata i ceba per fer truita
Oli doliva verge extra de les Terres de lEbre
sal i pebre negre

preparació
Saltegeu els bolets en un wok, sense oli ni descongelar prèviament, quant shagi begut tota laigua afegiu 3 c/s doli doliva,, salpebreu-ho. Poseu 2 c/s de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal, deixeu-ho reduir uns segons i retirar del foc.
Un cop sigui fred poseu damunt duna superfície plana que ho permeti tallar amb el tallant ben menut. Tot seguit ho torneu a posar al wok, quan sigui calent afegiu la crema de llet i deixeu-ho reduir fins que espesseixi..
Agafeu una safata i poseu una capa de pa de motlle, al damunt escampeu la meitat del preparat, poseu una altre capa de pa de motlle i repetiu-ho amb la resta del preparat i cobrir-ho amb una altra capa de pa.
Cobriu el pastís amb les tires de bacó. I enforneu-ho durant ¼ dhora a 190º.
Ja està llets per servir-lo




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada