Translate

diumenge, 16 de desembre del 2012

Farcit de bolets


Farcit de bolets

Ingredients:
240 g de barreja de bolets congelats
150 g de crema de llet.
2 c/s doli doliva
20 g de Ratafia o vermut negre o Pedro Ximenes o Vi Ranci
All i julivert picat
Sal i pebre

Elaboració:
Poseu els bolets en una paella i els saltegem. Quan shagi evaporat tota laigua que deixen anar afegim un raig doli, lall i el julivert doneu unes voltes. Tot seguit afegiu 20g de Pedro Ximenes deixeu-lo evaporar. A continuació aboqueu-ho tot sobre el trinxant i amb un ganivet esmicoleu-ho. Torneu-ho a posar a la paella i afegiu la crema de llet, deixeu-ho reduir fins que formi una pasta.
Rectifiqueu de sal i pebre.
Ho podeu omplir canelons, pasta fresca, crestes, etc. amb aquesta pasta. També podeu omplir cassoletes de pasta salada o vol-au-vent i adornar-ho amb encenalls de carxofa, anxoves, algun bolet petit reservat, etc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada