Farcit de bolets
Ingredients:
240 g de barreja de bolets congelats
150 g de crema de llet.
2 c/s d’oli d’oliva
20 g de Ratafia o vermut negre o Pedro Ximenes o Vi
Ranci
All i julivert picat
Sal i pebre
Elaboració:
Poseu els bolets en una paella i els saltegem. Quan s’hagi
evaporat tota l’aigua que deixen anar
afegim un raig d’oli, l’all i
el julivert doneu unes voltes. Tot seguit afegiu 20g de Pedro Ximenes deixeu-lo
evaporar. A continuació aboqueu-ho tot sobre el trinxant i amb un ganivet
esmicoleu-ho. Torneu-ho a posar a la paella i afegiu la crema de llet,
deixeu-ho reduir fins que formi una pasta.
Rectifiqueu de sal i pebre.
Ho podeu omplir canelons, pasta fresca, crestes, etc.
amb aquesta pasta. També podeu omplir cassoletes de pasta salada o vol-au-vent
i adornar-ho amb encenalls de carxofa, anxoves, algun bolet petit reservat, etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada