Translate

diumenge, 16 de desembre del 2012

Paté de bolets


Paté de bolets

Ingredients:
240 g de barreja de bolets congelats
40 g de formatge fresc (tipus Philadelphia)
30 g de formatge Roquefort,.
2 c/s doli doliva
1 c/s Bàlsam de Vinagre Mercè de Cal Menescal
All i julivert picat
Sal i pebre

Elaboració:
Poseu els bolets en una paella i els saltegem. Quan shagi evaporat tota laigua que deixen anar afegim un raig doli, lall i el julivert doneu unes voltes. Tot seguit afegiu 20g de Pedro Ximenes. Aboqueu-los amb la resta dingredients al pot del turmix i triturar.
Rectifiqueu de sal i pebre.
Ho podeu adornar amb encenalls de carxofa, anxoves, algun bolet petit reservat, etc.

Encenalls de carxofa:  fregiu en una paella plena doli d´oliva els encenalls que hem fet amb les carxofes, escorreu sobre paper de cuina lexcés d´oli.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada