Paté de bolets
Ingredients:
240 g de barreja de bolets congelats
40 g de formatge fresc (tipus Philadelphia)
30 g de formatge Roquefort,.
2 c/s d’oli d’oliva
1 c/s Bàlsam de Vinagre Mercè de Cal Menescal
All i julivert picat
Sal i pebre
Elaboració:
Poseu els bolets en una paella i els saltegem. Quan s’hagi
evaporat tota l’aigua que deixen anar
afegim un raig d’oli, l’all i
el julivert doneu unes voltes. Tot seguit afegiu 20g de Pedro Ximenes.
Aboqueu-los amb la resta d’ingredients al pot del
turmix i triturar.
Rectifiqueu de sal i pebre.
Ho podeu adornar amb encenalls de carxofa, anxoves, algun
bolet petit reservat, etc.
Encenalls de carxofa: fregiu en una paella plena d’oli d´oliva els encenalls que hem
fet amb les carxofes, escorreu sobre paper de cuina l’excés d´oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada