Paté de Carxofa
Ingredients:
240 g de carxofes (fresques bullides o en
conserva)
70 g de formatge fresc (tipus Philadelphia també podem
afegir formatge blau o algun altre al nostre gust)
30 g de formatge de cabra, o Roquefort, o cabrales.
2 c/s d’oli d’oliva
1 c/s de Bàlsam de Vinagre Mercè del Menescal
Sal i pebre
Elaboració:
Poseu tots els ingredients en un pot i triturar.
Rectifiqueu de sal i pebre.
Podeu escollir la textura del paté triturant més o
menys la pasta. Si ens agrada més lleugera podeu afegir una part més de
formatge fresc.
Heu de deixar reposar la massa un parell d’hores a
la nevera.
Podeu canviar les carxofes en conserva per unes de fresques
cuites al vapor (potenciem més el gust de la carxofa) o cuites al microones (si
voleu escurçar el temps).
Ho podeu adornar amb encenalls de carxofa, anxoves,
seitó, olives, etc.
Encenalls de carxofa: fregiu en una paella plena d’oli d´oliva els encenalls que hem
fet amb les carxofes, escorreu sobre paper de cuina l’excés d´oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada