Translate

diumenge, 16 de desembre del 2012

Paté de Carxofa


Paté de Carxofa

Ingredients:
240 g de carxofes  (fresques bullides o en conserva)
70 g de formatge fresc (tipus Philadelphia també podem afegir formatge blau o algun altre al nostre gust)
30 g de formatge de cabra, o Roquefort, o cabrales.
2 c/s doli doliva
1 c/s de Bàlsam de Vinagre Mercè del Menescal
Sal i pebre

Elaboració:
Poseu tots els ingredients en un pot i triturar.
Rectifiqueu de sal i pebre.
Podeu escollir la textura del paté triturant més o menys la pasta. Si ens agrada més lleugera podeu afegir una part més de formatge fresc.
Heu de deixar reposar la massa un parell dhores a la nevera.
Podeu canviar les carxofes en conserva per unes de fresques cuites al vapor (potenciem més el gust de la carxofa) o cuites al microones (si voleu escurçar el temps).
Ho podeu adornar amb encenalls de carxofa, anxoves, seitó, olives, etc.

Encenalls de carxofa:  fregiu en una paella plena doli d´oliva els encenalls que hem fet amb les carxofes, escorreu sobre paper de cuina lexcés d´oli.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada