Translate

dimecres, 1 de maig del 2013

Amanida de crustacis amb farcellets de calamars


Amanida de crustacis amb farcellets de calamars


Ingredients:
Fulles denciam variats
Fulles descarola
Fulles de canonges
Fulles de ruca
2 llagostins
2 escamarlans
2 galeres
1 calamars mitjà
8 talls de bacó curat
Oli doliva extra verge
sal
Pebre
Bàlsam de vinagre Mercè del Menescal

Preparació:
Netegeu el calamars i el feu a tires fines.
Agafeu 4 talls de bacó i els hi traieu la cotna, repartiu les tires de calamars pel damunt i enrotlleu. Reserveu-ho.
Netegeu les fulles per fer l
amanida escorreu-les. Feu un llit als plats.
Feu a tires fines la resta de talls de bacó, els poseu en una paella sense oli i els torreu. Els reserveu damunt d
un paper de cuina.
En una planxa ben roent poseu els llagostins, els escamarlans i les galeres. Peleu el marisc. Reserveu el suc dels caps. Poseu els farcellets a la planxa fins que siguin cuits. Esmicoleu la carn de les galeres.
Poseu pel damunt de l
amanida el bacó torrat i les galeres esmicolades, poseu seguidament les cues de llagostí i escamarlà. Pel voltant col·loqueu els farcellets.
Feu una vinagreta amb el suc dels caps, oli doliva, bàlsam de vinagre, sal i pebre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada