Amanida de crustacis amb farcellets de
calamars
Ingredients:
Fulles d’enciam variats
Fulles d’escarola
Fulles de canonges
Fulles de ruca
2 llagostins
2 escamarlans
2 llagostins
2 escamarlans
2 galeres
1 calamars mitjà
8 talls de bacó curat
Oli d’oliva extra verge
sal
sal
Pebre
Bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
Bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
Preparació:
Netegeu el calamars i el feu a tires fines.
Netegeu el calamars i el feu a tires fines.
Agafeu 4 talls de bacó i els hi traieu la cotna, repartiu
les tires de calamars pel damunt i enrotlleu. Reserveu-ho.
Netegeu les fulles per fer l’amanida escorreu-les. Feu un llit als plats.
Feu a tires fines la resta de talls de bacó, els poseu en una paella sense oli i els torreu. Els reserveu damunt d’un paper de cuina.
En una planxa ben roent poseu els llagostins, els escamarlans i les galeres. Peleu el marisc. Reserveu el suc dels caps. Poseu els farcellets a la planxa fins que siguin cuits. Esmicoleu la carn de les galeres.
Poseu pel damunt de l’amanida el bacó torrat i les galeres esmicolades, poseu seguidament les cues de llagostí i escamarlà. Pel voltant col·loqueu els farcellets.
Netegeu les fulles per fer l’amanida escorreu-les. Feu un llit als plats.
Feu a tires fines la resta de talls de bacó, els poseu en una paella sense oli i els torreu. Els reserveu damunt d’un paper de cuina.
En una planxa ben roent poseu els llagostins, els escamarlans i les galeres. Peleu el marisc. Reserveu el suc dels caps. Poseu els farcellets a la planxa fins que siguin cuits. Esmicoleu la carn de les galeres.
Poseu pel damunt de l’amanida el bacó torrat i les galeres esmicolades, poseu seguidament les cues de llagostí i escamarlà. Pel voltant col·loqueu els farcellets.
Feu una vinagreta amb el suc dels caps, oli d’oliva,
bàlsam de vinagre, sal i pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada