Translate

dimecres, 1 de maig del 2013

Patates al forn


Patates al forn

Ingredients
1 kg de patates
1 ceba grossa
½ got de vi blanc
2 c/s de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
Sal
Pebre
Herbes aromàtiques

Elaboració
Escalfeu el forn a 200º.
Netegeu les patates, la ceba. Feu a rodanxes fines la ceba i la patata amb la mandolina.  
En una safata pel forn unteu amb oli doliva el fons, tireu-hi un polsim de farigola, romaní, sal i pebre.
Feu un llit de ceba, torneu a sal pebrar. Aneu posant capes de patates salpebrant cada capa.
Al final torneu a tirar.-hi farigola, romaní, sal, pebrer, un bon raig doli, el bàlsam de vinagre i mig got de vi blanc.
Introduïu-ho al forn durant 1 hora.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada