Supremes de salmó en papillota i crema de verdures
Ingredients (4
racions)
Per les supremes:
1 cua de salmó a supremes
1 c/s d’oli d’oliva verge a cada
suprema
1 c/s bàlsam de vinagre a cada suprema Mercè del
Menescal
Sal
Pebre
1 bossa de rostir
Per la crema de
verdures
200 g de pastanaga
400 g de carbassó
200 g de patata
150 g de porro
200 g de ceba
100 g de nap
1 branqueta d’api
40 g d’oli
Sal
Pebre
Elaboració
Pinteu amb oli la bossa de rostir, per dins. Poseu les
supremes d’orada salpebrades, i tireu pel damunt l’oli,
el bàlsam de vinagre làmines de pastanaga i de carbassó fetes amb el pelador
tallades per la meitat. Tanqueu la bossa amb una brida i col·loqueu-la a la
safata de la Thermomix.
Poseu la ceba, l’all, el porro i l’oli
al vas, programeu, 5 segons, velocitat 5.
Tot seguit programeu 7 minuts, temperatura 100º,
velocitat 1.
Poseu el carbassó, el nap i l’api,
programeu 5 segons, velocitat 5.
Afegiu 400 g d’aigua, la sal o una
pastilla de caldo, el pebre i la patata a daus al cistellet. Col·loqueu el
recipient Varoma sobre el vas, programeu, 25 minuts, Varoma, velocitat1.
Poseu el recipient Varoma en un plat.
Poseu el cubilet, programeu, 1 minut, velocitat
progressiva 5-10.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada