Translate

diumenge, 26 de maig del 2013

Supremes de salmó en papillota i crema de verdures

Supremes de salmó en papillota i crema de verdures

Ingredients (4 racions)
Per les supremes:
1 cua de salmó a supremes
1 c/s doli doliva verge a cada suprema
1 c/s bàlsam de vinagre a cada suprema Mercè del Menescal
Sal
Pebre
1 bossa de rostir
Per la crema de verdures
200 g de pastanaga
400 g de carbassó
200 g de patata
150 g de porro
200 g de ceba
100 g de nap
1 branqueta dapi
40 g doli
Sal
Pebre



Elaboració
Pinteu amb oli la bossa de rostir, per dins. Poseu les supremes dorada salpebrades, i tireu pel damunt loli, el bàlsam de vinagre làmines de pastanaga i de carbassó fetes amb el pelador tallades per la meitat. Tanqueu la bossa amb una brida i col·loqueu-la a la safata de la Thermomix.
Poseu la ceba, lall, el porro i loli al vas, programeu, 5 segons, velocitat 5.
Tot seguit programeu 7 minuts, temperatura 100º, velocitat 1.
Poseu el carbassó, el nap i lapi, programeu 5 segons, velocitat 5.
Afegiu 400 g daigua, la sal o una pastilla de caldo, el pebre i la patata a daus al cistellet. Col·loqueu el recipient Varoma sobre el vas, programeu, 25 minuts, Varoma, velocitat1.
Poseu el recipient Varoma en un plat.

Poseu el cubilet, programeu, 1 minut, velocitat progressiva 5-10.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada