Translate

diumenge, 26 de maig del 2013

Pollastre marinat en papillota, puré de verdures i puré d’albergínia a la Thermomix

Pollastre marinat, en papillota puré de verdures i puré dalbergínia a la Thermomix

Ingredients (2 racions)
Pel pollastre
300 g de filet de pollastre
1 llimona
2 c/s doli doliva verge extra
3 c/s bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
1 c/p de gingebre en pols
1 c/p de cúrcuma
1 c/p de pebre vermell
Sal
Pebre
Pel Puré verdures
100 g de col
100 g de mongeta tendra
1 porro
50 de nap
1 tros dapi
1 patata (150 g)
20 g de mantega
1 rovell dou
Pel puré albergínia
1 albergínia (180 g)
2 grans dall
15 g de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
20 g doli


Elaboració
Escalfeu el forn a 200º
Poseu els filets de pollastre en una safata fonda, tireu-hi pel damunt el suc de la llimona, loli, el bàlsam de vinagre, el gingebre, la cúrcuma, el pebre vermell, el pebre i la sal, remeneu-ho be per que quedi tot ben repartit.
Poseu-ho a la nevera uns tres quarts donant-li una remenada cada 10 minuts.
Poseu a escalivar lalbergínia, 40 minuts a 200º.
Netegeu les verdures i les col·loqueu al cistellet de la Thermomix.
Al vas de la Thermomix poseu aigua fins cobrir les ganivetes.
Feu farcellets de pollastre amb film transparent i els aneu col·locant al recipient Varoma.
Programeu 25 minuts, Varoma, velocitat cullera.
Poseu el recipient Varoma damunt dun plat, traieu el cistellet i buideu laigua del vas.
Poseu les verdures, el rovell dou i la mantega al vas, programeu 1 minut, velocitat progressiva 5-10.
Afegiu un xic daigua, o de llet, o de nata per aconseguir la consistència que us agradi.
Netegeu el vas, poseu-hi lalbergínia pelada, els alls, el bàlsam de vinagre i loli, programeu 1 minut, velocitat progressiva 5-10.
Presentació

Poseu el pollastre i acompanyeu-ho amb el puré de verdures i el puré dalbergínia.

La verdura al cistellet

El pollastre marinant

Col·locant els farcellets de pollastre a la Thermomix

Muntatge del plat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada