Pollastre marinat, en papillota puré de verdures i puré d’albergínia a la Thermomix
Ingredients (2
racions)
Pel pollastre
300 g de filet de pollastre
1 llimona
2 c/s d’oli d’oliva verge extra
3 c/s bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
1 c/p de gingebre en pols
1 c/p de cúrcuma
1 c/p de pebre vermell
Sal
Pebre
Pel Puré verdures
100 g de col
100 g de mongeta tendra
1 porro
50 de nap
1 tros d’api
1 patata (150 g)
20 g de mantega
1 rovell d’ou
Pel puré albergínia
1 albergínia (180 g)
2 grans d’all
15 g de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
20 g d’oli
Elaboració
Escalfeu el forn a 200º
Poseu els filets de pollastre en una safata fonda,
tireu-hi pel damunt el suc de la llimona, l’oli, el bàlsam
de vinagre, el gingebre, la cúrcuma,
el pebre vermell, el pebre i la sal, remeneu-ho be per que quedi tot ben
repartit.
Poseu-ho a la nevera uns tres quarts donant-li una
remenada cada 10 minuts.
Poseu a escalivar l’albergínia, 40 minuts
a 200º.
Netegeu les verdures i les col·loqueu al cistellet de
la Thermomix.
Al vas de la Thermomix poseu aigua fins cobrir les
ganivetes.
Feu farcellets de pollastre amb film transparent i els
aneu col·locant al recipient Varoma.
Programeu 25 minuts, Varoma, velocitat cullera.
Poseu el recipient Varoma damunt d’un
plat, traieu el cistellet i buideu l’aigua del vas.
Poseu les verdures, el rovell d’ou
i la mantega al vas, programeu 1 minut, velocitat progressiva 5-10.
Afegiu un xic d’aigua, o de llet, o de
nata per aconseguir la consistència que us agradi.
Netegeu el vas, poseu-hi l’albergínia
pelada, els alls, el bàlsam de vinagre i l’oli, programeu 1
minut, velocitat progressiva 5-10.
Presentació
Poseu el pollastre i acompanyeu-ho amb el puré de
verdures i el puré d’albergínia.
La verdura al cistellet
El pollastre marinant
Col·locant els farcellets de pollastre a la
Thermomix
Muntatge del plat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada