Translate

dimecres, 1 de maig del 2013

Espatlla de xai al forn


Espatlla de xai al forn

Ingredients
2 espatlles de xai marcades
2 c/s de mantega
5 grans dall laminats
1 raig de conyac
½ copa de vi blanc
Sal
Pebre
Herbes aromàtiques (farigola, romaní i orenga)
Canyella en pols (opcional)
2 llimones


Elaboració
Traieu lexcés de greix.
Prepareu el marinat en una safata fonda, poseu-hi la sal, el suc de les llimones, i la pell ratllada duna, el pebre, les herbes aromàtiques, la canyella en pols, el conyac i el vi
Escalfeu el forn a 200º.
Feu petits talls a les espatlles i aneu posant làmines dall., Poseu les espatlles en el marinat i deixeu-ho reposar durant una hora, mentre aneu donant voltes de tant en tant.
Traieu les espatlles del marinat, les unteu amb la mantega i empolseu amb la sal, pebre i herbes. Poseu les espatlles dins de bosses de fornejar, repartiu el marinat a les bosses.
Col·loqueu les bosses en una safata i fornegeu-ho 2 hores
Aneu girant la bossa durant la cocció.
Traieu-ho de les bosses i gratineu-ho durant 5 minuts.
Podeu acompanyar-ho amb unes patates al forn.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada