Espatlla de
xai al forn
Ingredients
2 espatlles de xai marcades
2 c/s de mantega
5 grans d’all laminats
1 raig de conyac
½ copa de vi blanc
Sal
Pebre
Herbes aromàtiques (farigola, romaní i
orenga)
Canyella en pols (opcional)
2 llimones
Elaboració
Traieu l’excés de greix.
Prepareu
el marinat en una safata fonda, poseu-hi la sal, el suc de les llimones, i la
pell ratllada d’una, el pebre, les herbes aromàtiques, la
canyella en pols, el conyac i el vi
Escalfeu
el forn a 200º.
Feu petits
talls a les espatlles i aneu posant làmines d’all., Poseu les espatlles en el marinat i deixeu-ho reposar durant una
hora, mentre aneu donant voltes de tant en tant.
Traieu les
espatlles del marinat, les unteu amb la mantega i empolseu amb la sal, pebre i
herbes. Poseu les espatlles dins de bosses de fornejar, repartiu el marinat a
les bosses.
Col·loqueu
les bosses en una safata i fornegeu-ho 2 hores
Aneu
girant la bossa durant la cocció.
Traieu-ho
de les bosses i gratineu-ho durant 5 minuts.
Podeu
acompanyar-ho amb unes patates al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada