Translate

dimecres, 14 d’agost del 2013

Crema d’escalivada

Crema descalivada

Ingredients
2 albergínies
1 pebrot vermell
2 c/p de suc de llimona
1 c/p de sal
2 clares dou

Elaboració
Col·loqueu les albergínies i el pebrot en una safata, unteu-ho amb 2 cullerades doli i rostiu-ho al forn a 200º durant 40 minuts aproximadament. Retireu-ho, deixeu-ho refredar i peleu-ho. Poseu-ho a la Thermomix, programeu 5 segons, velocitat 5. Col·loqueu- ho en una glaçonera gran i congeleu-ho un mínim de 24 h.
Col·loqueu els glaçons descalivada al vas de la Thermomix amb la sal i la llimona, tritureu 15 segons, velocitat progressiva 5-10. Amb lespàtula baixeu els ingredients que us han quedat a la tapa i a les parets.
Col·loqueu la papallona a les ganivetes. Incorporeu les clares dou, programeu 5 minuts, velocitat. Serviu-ho immediatament
Muntatge
Podeu acompanyar amb aquesta crema unes hamburgueses, un peix arrebossat.
Per aprofitar els rovells dels ous, feu una pasta amb els 2 rovell, 50 ml de cervesa, 50 ml de llet, 1-2 c/s de farina de blat de moro (Maicena). Amb aquesta pasta podeu arrebossar peix.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada