Crema d’escalivada
2 albergínies
1 pebrot vermell
2 c/p de suc de llimona
1 c/p de sal
2 clares d’ou
Elaboració
Col·loqueu les albergínies i el pebrot en una safata, unteu-ho
amb 2 cullerades d’oli i rostiu-ho
al forn a 200º durant 40
minuts aproximadament. Retireu-ho, deixeu-ho refredar i peleu-ho. Poseu-ho a la
Thermomix, programeu 5 segons, velocitat 5. Col·loqueu- ho en una glaçonera
gran i congeleu-ho un mínim de 24 h.
Col·loqueu els glaçons d’escalivada al vas de la Thermomix amb la sal i la
llimona, tritureu 15 segons, velocitat progressiva 5-10. Amb l’espàtula baixeu els ingredients que
us han quedat a la tapa i a les parets.
Col·loqueu la papallona a les ganivetes. Incorporeu
les clares d’ou, programeu 5
minuts, velocitat. Serviu-ho immediatament
Muntatge
Podeu acompanyar amb aquesta
crema unes hamburgueses, un peix arrebossat.
Per aprofitar els rovells
dels ous, feu una pasta amb els 2 rovell, 50 ml de cervesa, 50 ml de llet, 1-2
c/s de farina de blat de moro (Maicena). Amb aquesta pasta podeu arrebossar
peix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada