Translate

diumenge, 18 d’agost del 2013

Sabji d’Albergínies a la Thermomix

Sabji dAlbergínies a la Thermomix

Ingredients:
1 c/p de comi en pols
1 c/p de coriandre en pols
1 c/p de llavors de mostassa negra
200 g de ceba
30 g d
oli doliva
100 g pebrot verd
100 g de pastanaga
75 g de pèsols
800 g d
albergínia a daus
1 c/p de cúrcuma
1 c/p de gingebre
250 g d
aigua
Coriandre fresc picat c/n


Preparació:
Poseu loli, el comi i el coriandre en pols, les llavors de mostassa, programeu 2 minuts, 100º, velocitat 1.
Incorporeu la ceba a quarts, el pebrot i la pastanaga a trossos, programeu 3 segons, velocitat 5. Tot seguit, 7 minuts. 100º, velocitat 1
Col·loqueu la papallona a les ganivetes. Poseu lalbergínia a daus, els pèsols, la cúrcuma i laigua, programeu 25 minuts, Varoma, gir esquerra, velocitat 1.
En una olla bulliu larròs Col·loqueu-ho en bols i tireu per damunt el coriandre picat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada