Sabji d’Albergínies
a la Thermomix
Ingredients:
1 c/p de comi en pols
1 c/p de coriandre en pols
1 c/p de llavors de mostassa negra
200 g de ceba
30 g d’oli d’oliva
100 g pebrot verd
100 g de pastanaga
75 g de pèsols
800 g d’albergínia a daus
1 c/p de cúrcuma
1 c/p de comi en pols
1 c/p de coriandre en pols
1 c/p de llavors de mostassa negra
200 g de ceba
30 g d’oli d’oliva
100 g pebrot verd
100 g de pastanaga
75 g de pèsols
800 g d’albergínia a daus
1 c/p de cúrcuma
1 c/p de gingebre
250 g d’aigua
Coriandre fresc picat c/n
250 g d’aigua
Coriandre fresc picat c/n
Preparació:
Poseu l’oli, el comi i el coriandre en pols, les llavors de mostassa, programeu 2 minuts, 100º, velocitat 1.
Poseu l’oli, el comi i el coriandre en pols, les llavors de mostassa, programeu 2 minuts, 100º, velocitat 1.
Incorporeu la ceba a
quarts, el pebrot i la pastanaga a trossos, programeu 3 segons, velocitat 5.
Tot seguit, 7 minuts. 100º,
velocitat 1
Col·loqueu la papallona a
les ganivetes. Poseu l’albergínia
a daus, els pèsols, la cúrcuma
i l’aigua, programeu 25 minuts,
Varoma, gir esquerra, velocitat 1.
En una olla bulliu l’arròs Col·loqueu-ho en
bols i tireu per damunt el coriandre picat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada