Translate

dimecres, 14 d’agost del 2013

Timbal d'escalivada amb anguila i bacallà fumats

Timbal d'escalivada amb anguila i bacallà fumats


Ingredients:
Per ració
1/2 albergínia
1/2 de pebrot vermell o
1/4 de pebrot verd i
1/4 de pebrot vermell
1 tomàquet madur
2 c/s de bàlsam de vinagre Mercè del Menescal
50 o 60 g de danguila fumada.
Làmines de bacallà fumat
Oli doliva
sal
pebre

Preparació:
Col·loqueu les albergínies, els pebrots i els tomàquets (aquests embolicats en paper dalumini) en una plata, unteu-ho amb doli i rostiu-ho al forn a 200º durant 40 minuts aproximadament. Retireu-ho, deixeu-ho refredar i peleu-ho.
Amb un ganivet feu a daus lescalivada i languila. Barregeu-ho amb el bàlsam de vinagre i la mateixa quantitat del suc de lescalivada.
Deixeu-ho reposar 1/4 dhora.
Per muntar el plat, unteu un anell demplatar amb oli i lompliu amb la barreja. Al damunt col·loqueu una rodanxa de bacallà fumat del mateix diàmetre que lanell.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada