Timbal d'escalivada amb anguila i bacallà fumats
Ingredients:
Per ració
1/2 albergínia
1/2 de pebrot vermell o
1/4 de pebrot verd i
1/4 de pebrot vermell
1 tomàquet madur
2 c/s de bàlsam de vinagre Mercè del
Menescal
50 o 60 g de d’anguila fumada.
Làmines de bacallà fumat
Oli d’oliva
sal
pebre
Preparació:
Col·loqueu les albergínies, els pebrots i els
tomàquets (aquests embolicats en paper d’alumini) en una
plata, unteu-ho amb d’oli i rostiu-ho al forn a 200º durant 40 minuts aproximadament. Retireu-ho, deixeu-ho refredar i peleu-ho.
Amb un ganivet feu a daus l’escalivada i l’anguila. Barregeu-ho amb el bàlsam
de vinagre i la mateixa quantitat del suc de l’escalivada.
Deixeu-ho reposar 1/4 d’hora.
Per muntar el plat, unteu un anell d’emplatar amb oli i l’ompliu amb la barreja. Al damunt
col·loqueu una rodanxa de bacallà fumat del mateix diàmetre que l’anell.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada