Translate

dimecres, 14 d’agost del 2013

Mes plats freds o no.

Tal com us vaig prometre, aquí venen més plats freds, com a plats únics o com a complement daltre plat.
Un gaspatxo de cireres, o tradicional fet a la nevera sempre va bé.
També podeu deixar un arròs a punt de caldo. Deixeu-ho tot a punt, quan arribeu de la platja escalfeu el sofregit i el caldo, tireu larròs, el deixeu sofregir 2 minuts, Incorporeu el caldo, i teniu temps per a refrescar-vos a la dutxa. El retireu del foc el tapeu i el deixeu reposar mentre preneu qualsevol sopa freda o amanida.
Que us sembla un empedrat ben fresquet, amb un ajoblanco de fesols, plat refrescant i reconstituent.
I perquè no una sopa de meló amb una presentació original de lescalivada.
I ja que heu preparat escalivada, una crema descalivada freda en contrast amb carn, o peix, o verdures al vapor, o una combinació de tot plegat.
O un plat combinat d'amanida, arròs, carn i peix
Unes quantes més per què vosaltres feu la combinació que vulgueu.

Com la dita: tu tries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada