Tal com us vaig prometre, aquí venen més plats
freds, com a plats únics o com a complement d’altre
plat.
Un gaspatxo de cireres, o tradicional fet a la
nevera sempre va bé.
També podeu deixar un arròs a punt de caldo. Deixeu-ho
tot a punt, quan arribeu de la platja escalfeu el sofregit i el caldo, tireu l’arròs, el deixeu sofregir 2 minuts, Incorporeu el caldo, i teniu
temps per a refrescar-vos a la dutxa. El retireu del foc el tapeu i el deixeu
reposar mentre preneu qualsevol sopa freda o amanida.
Que us sembla un empedrat ben fresquet, amb un
ajoblanco de fesols, plat refrescant i reconstituent.
I perquè no una sopa de meló amb una
presentació original de l’escalivada.
I ja que heu preparat escalivada, una crema d’escalivada freda en contrast amb carn, o peix, o verdures al
vapor, o una combinació de tot plegat.
O un plat combinat d'amanida, arròs, carn i peix
Unes quantes més per què vosaltres feu la combinació
que vulgueu.
Com la dita: tu tries.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada