Translate

diumenge, 18 d’agost del 2013

Pollastre Tandoori

Pollastre Tandoori

Tandoor és el tipus de forn que tenen a l’índia, jo no el tinc, però ja que lhe fet al forn utilitzo la seva denominació.



Ingredients
5 persones
10 cuixes de pollastre sense pell
2 iogurts naturals 1 sencer i 1 descremat
Suc de dues llimones
4 claus despècie
Grans de pebre variats
1 c/p de gingebre
1 c/p de cúrcuma
1 c/p de cardamom
1 c/p coriandre
1 c/p curri
1 c/p dall
1 c/p de comí
1 c/p de canyella
1/2 c/p de fulla de llorer  
1/2 c/p de nou moscada


Preparación
Netegeu i feu uns talls a les cuixes, si voleu les saleu, però amb les espècies no cal.
En bol poseu els iogurts, el suc de llimona, els claus d
espècie i els grans de pebre i la resta despècies en pols, remeneu-ho be poseu en un taper o safata les cuixes. Aboqueu el contingut del bol dins els taper.
Col·loqueu-ho a la nevera tapat, cada mitja hora aneu remenant i voltant les cuixes, tingueu-ho on mínim de 4 hores, jo ho poso entre 6 i 8 hores.
Preescalfeu el forn a 200º C poseu en una safata el pollastre i la marinada, deixeu una mitja hora. Aneu-ho voltant , perquè es faci de tots els cantons.
Podeu acompanyar-ho darròs basmati, arròs llarg a la cúrcuma, quinoa al curri, sabji de verdures, etc... o simplement amb una amanida.

Macerant

 Acabat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada