Pollastre Tandoori
Tandoor és el tipus de forn que tenen a l’índia,
jo no el tinc, però ja que l’he fet al forn utilitzo la seva
denominació.
Ingredients
5 persones
10 cuixes de pollastre sense pell
2 iogurts naturals 1 sencer i 1 descremat
Suc de dues llimones
10 cuixes de pollastre sense pell
2 iogurts naturals 1 sencer i 1 descremat
Suc de dues llimones
4 claus d’espècie
Grans de pebre variats
1 c/p de gingebre
1 c/p de cúrcuma
1 c/p de cardamom
1 c/p coriandre
1 c/p curri
1 c/p d’all
1 c/p de comí
1 c/p de canyella
1/2 c/p de fulla de llorer
1/2 c/p de nou moscada
Preparación
Netegeu i feu uns talls a les cuixes, si voleu les saleu, però amb les espècies no cal.
En bol poseu els iogurts, el suc de llimona, els claus d’espècie i els grans de pebre i la resta d’espècies en pols, remeneu-ho be poseu en un taper o safata les cuixes. Aboqueu el contingut del bol dins els taper.
Col·loqueu-ho a la nevera tapat, cada mitja hora aneu
remenant i voltant les cuixes, tingueu-ho on mínim de 4 hores, jo ho poso entre
6 i 8 hores.
Preescalfeu el forn a 200º C poseu
en una safata el pollastre i la marinada, deixeu una mitja hora. Aneu-ho
voltant , perquè es faci de tots els cantons.
Podeu acompanyar-ho d’arròs
basmati, arròs llarg a la cúrcuma,
quinoa al curri, sabji de verdures, etc... o simplement amb una amanida.
Macerant
Acabat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada