Ingredients:
½ kg de supremes de salmó sense espines ni pelll
75 g d’oli d’oliva verge extra
25 g d’oli de girasol
100 g de nata liquida
3 grans d’all
1 pessic de pebre
Preparació:
Posem el salmo en una cassola, el cobrim amb aigua freda i ho posem al foc fins que arrenqui el bull. L’escorrem bé.
Posem els olis al vas i programem 5 minuts, temperatura 100º, velocitat cullera.
Afegim al vas de la Thermomix els alls, amb la màquina en marxa i programem 3 minuts, temperatura 100º, velocitat 5.
Tot seguit, programem velocitat 6 i anem afegin a poc a poc i alternan, el salmó i la nata. Quant hi tinguem el salmó i la nata a dins del vas, parem la màquina i afegim el pebre, tapem i amb l’espatua remanem, continuant amb velocitat 6, fins obtenir una pasta homogènia, si cal augmentar a velocitat 8 uns segons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada