Vol-au-vents farcits d’escalivada i formatge brie i de cabra
Ingredients:
Vol-au-vents
Escalivada
Oli verge d’oliva de les Terres de l’Ebre
Formatge brie de vaca o de cabra
Rulo de cabra
Tallem l’albergínia i el pebrot a tires ho posem en un plat i ho amanim amb oli verge de les Terres de l’Ebre, ho deixem reposar una nit.
Per preparar la farsa, amb un ganivet piquem l’albergínia i el pebrot.
Agafem un colador on hi posarem l’albergínia i el pebrot per treure-li el suc.
Amb una cullereta anem farcint els vol-au-vents i després hi posem un tros petitet de formatge damunt.
Ho posem al forn i ho gratinem 5 minuts a 250º.
Ingredients:
Vol-au-vents
Ceba Caramel·litzada
Formatge brie de vaca o de cabra
Rulo de cabra
Amb una cullereta anem farcint els vol-au-vents i després hi posem un tros petitet de formatge damunt.
Ho posem al forn i ho gratinem 5 minuts a 250º.
Ingredients:
Vol-au-vents
Carpacció de bacallà
Olivada
Per preparar la farsa esmicolem el bacallà i anem omplint els vol-au-vents i al damunt hi posem una boleta de olivada.
Ceba Caramel·litzada a la Thermomix
Ingredients:
700 g de Ceba
50 g de mantega
50 g d’oli
sal
30 g de reducció de vinagre balsàmic de Cal Menescal amb mel
1 pessic de pebre
Preparació:
Trocegem la ceba durant 3 segons, velocitat 4. Amb l’espàtula baixem les restes de ceba de la tapa i de l’interior del vas cap a les ganivetes.
Incorporem la mantega i l’oli 100 grams en total, jo faig meitad i meitad però cada u pot fer la seva proporció, tapem. Programem 30 minuts, temperatura varoma, velocitat cullera.
Quant acabi el temps, afegir al vas la sal, la reducció i el pebre. Programem 3 minuts, temperatura 100, velocitat 1.
Reducció de balsàmic
200 cc. De Bàlsam de Vinagre Mercè del Menescal de Bot (Terra Alta)
50 gr. de mel del Perelló (Baix Ebre)
En un cassó posem els dos ingredients i deixem bullir, remenant de tant en tant a foc baix fins que redueixi 1/3 del volum inicial.
50 gr. de mel del Perelló (Baix Ebre)
En un cassó posem els dos ingredients i deixem bullir, remenant de tant en tant a foc baix fins que redueixi 1/3 del volum inicial.
Escalivada al forn
Ingredients:
1 albergínia
1 albergínia
1 Pebrot vermell
Ho posem tot al forn fins que estigui tou. Ho trèiem del forn i ho emboliquem amb un full de diari.
Ho posem tot al forn fins que estigui tou. Ho trèiem del forn i ho emboliquem amb un full de diari.
Quant s’ha refredat un xic pelem l’albergínia i el pebrot reservem el suc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada