Ingredients:
Per a 20 canalons
20 plaques de canalons
8 carxofes
Per a 20 canalons
20 plaques de canalons
8 carxofes
Oli de girasol
Botifarra negra
Preparació:
Agafem les carxofes els i trèiem fulles fins arribar a les més tendres pelem les cues i tallem les puntes. Seguidament les confitem amb l’oli de girasol escalfat a 80º durant unes 2 hores aproximadament, quant les punxem i siguin toves ja estaran. Les treiem de l’oli e les deixem escorre.
La reservarem.
Esparraquem la botifarra negra i la sofregim fins que es torri una mica.
La reservarem.
Mentre coem les plaques i les refredem amb aigua freda.
Un cop les tinguem llestes, les traurem de l'aigua i les anirem col·locant sobre un drap de cuina que sigui net.
Agafem les carxofes i les anem tallant a grills i els posem al damunt de les plaques i tirem la botifarra negra pel damunt i les enrotllem.
Els anirem col·locant amb cura a la plata que després anirà al forn, que prèviament tindrem untada amb mantega i els cobrim amb una beixamel, làmines de carxofa fregida i formatge ratllat i a gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada