Translate

dilluns, 26 de desembre del 2011

Canalons de carxofa

Ingredients: 

Per a 20 canalons

20 plaques de canalons
8 carxofes
Oli de girasol
Botifarra negra

Preparació:

Agafem les carxofes els i trèiem fulles fins arribar a les més tendres pelem les cues i tallem les puntes. Seguidament les confitem amb l’oli de girasol escalfat a 80º durant unes 2 hores aproximadament, quant les punxem i siguin toves ja estaran. Les treiem de l’oli e les deixem escorre.
La reservarem.

Esparraquem la botifarra negra i la sofregim fins que es torri una mica.
La reservarem.

Mentre coem les plaques i les refredem amb aigua freda.
Un cop les tinguem llestes, les traurem de l'aigua i les anirem col·locant sobre un drap de cuina que sigui net.
Agafem les carxofes i les anem tallant a grills i els posem al damunt de les plaques i tirem la botifarra negra pel damunt i les enrotllem.
Els anirem col·locant amb cura a la plata que després anirà al forn, que prèviament tindrem untada amb mantega i els cobrim amb una beixamel, làmines de carxofa fregida i formatge ratllat i a gratinar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada