Avui us presento com preparo el salmó. La setmana passada el vaig fer per sopar amb un arròs blanc fregit amb all.
Ingredients:
- 1 llom de salmó per persona
- oli
- bàlsam de vinagre del Celler Cal Menescal
- ceba
- porro
- pastanaga
- tomàquet
- sal
- pebre
Preparació:
Posem damunt de la zona de treball un tros de paper d’alumini o plàstic de cuinar, hi tirem un pessic de sal i un polsim de pebre i un raig d’oli. Seguidament hi posem el llom de salmó, el salpebrem, tallem la ceba, el porro i la pastanaga en juliana i la posem damunt del llom seguidament posem unes rodanxes de tomàquet tallades per la meitat (també es pot fer amb taronja, si és així, es fa una mica de suc de taronja i llimona per substituir el vinagre) Tirem un raig d’oli pel damunt i una cullerada de bàlsam de vinagre.
Fem un farcellet amb l’alumini. Ho posem en una safata per anar al forn. Escalfem el forn a 150º, quant està a temperatura hi posem la safata amb els farcellets durant 12 minuts si és fresc i 20 minuts si està congelat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada