Ingredients:
Per a 20 canelons
20 plaques de canelons
½ kg d’espinacs congelats
Per a 20 canelons
20 plaques de canelons
½ kg d’espinacs congelats
¼ kg de morro de bacallà
3 grans d’all
40 gr d’oli d’oliva
40 gr d’oli d’oliva
1 cullerada de mantega
50 gr de panses i/o prunes
1 cullerada de pinyons
1 pastilla de caldo
1 raig de bàlsam de vinagre (opcional)
50 gr de panses i/o prunes
1 cullerada de pinyons
1 pastilla de caldo
1 raig de bàlsam de vinagre (opcional)
Pebre
formatge parmesà ratllat
formatge parmesà ratllat
Preparació:
Tirem l’all picadet i l’oli al vas de la Thermomix. Programem 3 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1.
Tot seguit posem la papallona a les ganivetes, afegim les panses, els pinyons la mantega, la pastilla de caldo o sal, pebre i els espinacs descongelats i escorreguts. Programem 15 minuts, temperatura 100º, velocitat 1. Quant acabi la cocció ruixem amb un raig de bàlsam de vinagre.
Ho trèiem del vas i reservem.
Mentre coem les plaques i les refredem amb aigua freda.
Un cop les tinguem llestes, les traurem de l'aigua i les anirem col·locant sobre un drap de cuina que sigui net.
Llavors les omplirem amb els espinacs i el bacallà confitat laminat pel damunt i enrotllem.
Els anirem col·locant amb cura a la plata que després anirà al forn, que prèviament tindrem untada amb mantega i els cobrim amb una beixamel, formatge ratllat i a gratinar.
Mentre coem les plaques i les refredem amb aigua freda.
Un cop les tinguem llestes, les traurem de l'aigua i les anirem col·locant sobre un drap de cuina que sigui net.
Llavors les omplirem amb els espinacs i el bacallà confitat laminat pel damunt i enrotllem.
Els anirem col·locant amb cura a la plata que després anirà al forn, que prèviament tindrem untada amb mantega i els cobrim amb una beixamel, formatge ratllat i a gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada