Translate

dilluns, 26 de desembre del 2011

Canalons de conill

Ingredients: 

Per a 10 canelons

10 plaques de canelons
1 conill guisat
1 fetge del conill
3 cullerades d'oli del guisat
100 gr de ceba
4 prunes tallades a trossos petits
1 cullerada de pinyons torrats (els meus sense torrar)
25 gr de xerès dolç
75 gr de nata líquida
25 gr de foie
formatge parmesà ratllat

Preparació:

Agafem les cuixes i els lloms del conill guisat els desossem i els trinxem ben menuda la carn a la Thermomix.
La reservarem.

Sofregim la ceba ben picada amb 3 cullerades d’oli, fins que sigui transparent.

Afegim la carn que tenim reservada, les prunes picades prèviament remullades amb el xeres, els pinyons i el xeres. Ho deixem reduir fins que s'hagi evaporat l'alcohol.
Tot seguit afegim la nata i el foie, remenem bé i deixem que la nata espesseixi i tinguem una textura melosa. Deixem refredar una mica.
Mentre coem les plaques i les refredem amb aigua freda.
Un cop les tinguem llestes, les traurem de l'aigua i les anirem col·locant sobre un drap de cuina que sigui net.
Llavors les omplirem amb la pasta de carn ja freda o tèbia i enrotllem.
Els anirem col·locant amb cura a la plata que després anirà al forn, que prèviament tindrem untada amb mantega i els cobrim amb una beixamel, formatge ratllat i a gratinar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada